Consumer Insight Consulting w Atenach

6 lipca 2021 r. w Keratsini koło Aten odbyły się warsztaty sensoryczne dla firmy Loulis Mills S.A. Agata Markiewicz miała ogromną przyjemność poznać i pracować z fantastycznym Zespołem (na zdjęciu). Uczestnikami warsztatów byli pracownicy działów marketingu, badań i rozwoju, wsparcia technicznego i sprzedaży, a także kadra zarządzająca firmą. Zespół jest ekspertem w dziedzinie piekarnictwa, a firma Loulis Mills S.A. zajmuje 1 miejsce w greckim przemyśle mącznym pod względem przemiału, sprzedaży i technologii. Celem firmy Loulis Mills S.A. jest dostarczanie innowacyjnych i konkurencyjnych produktów oraz surowców.

Agata miała okazję podzielić się z uczestnikami swoją wiedzą na temat podstaw analizy sensorycznej.

Główne cele „Warsztatów sensorycznych” to:

1) zapoznanie uczestników z tematem analizy sensorycznej i jej podstawowymi pojęciami,

2) zapoznanie z prawidłowymi zasadami przeprowadzania oceny organoleptycznej w teorii i praktyce,

3) zweryfikowanie indywidualnej wrażliwości sensorycznej poszczególnych uczestników zakończonych oceną.

Ze względu na czas pandemii COVID-19 zarówno samo podróżowanie, jak i zorganizowanie wszystkiego było nie lada wyzwaniem. Do końca nie było wiadomo, czy pandemia i związane z nią różne restrykcje, często trudne do przewidzenia i nagłe, pozwolą na przeprowadzenie szkolenia. Podczas szkolenia dołożono wszelkich starań i wdrożono wszystkie możliwe zalecenia mające chronić przed wirusem COVID-19.

Firma Consumer Insight Consulting z dumą może ogłosić, że zorganizowała szkolenie w Grecji, w czwartym kraju po Polsce, Niemczech i Holandii.

Czy warto uczestniczyć w warsztatach sensorycznych?

Poniżej rekomendacja jednego z uczestników (w oryginale):

Christos Diamantakos, Starszy Menedżer ds. Marketingu – B2B w firmie Loulis Mills S.A.

„It was a great pleasure to work with Agata and be able to attend her workshop. A “must do” training for food professionals who want to achieve the best possible outcomes for NPDs and EPDs. Agata has a great experience which is transferred via useful examples and cases. Highly recommended 👌👍”

i

Konstantinos Komilis, HR Manager w firmie Loulis Mills S.A.

„Ms Markiewicz was the selected training provider for the Sensory Workshop for Loulis Mills. From the beginning, Agata was more than helpful to provide all the necessary information with regards to the training course, how it will be conducted and what to expect during the workshop. During the workshop, Agata demonstrated her in-depth knowledge about all aspects of Sensory both in theory with detailed presentations and in practice, with hands-on examples and sample testing. Post the Sensory Workshop, Agata provided the agreed Sensory reports of the participants on a timely manner as agreed, and spent time explaining the results.

Overall, the experience of working with Agata to prepare a tailored Sensory Workshop to Loulis Mills needs, was a pleasure. Her enthusiasm, knowledge, deliverables and professionalism, makes Ms Markiewicz a highly recommended training provider on Sensory and her workshop a “must do” for any company in the food industry. “

Jeśli chcieliby Państwo również u siebie w firmie zorganizować podobne warsztaty sensoryczne, zapraszamy do kontaktu.

Informacje z LinkedIn:

Consumer Insight Consulting with Loulis Mills Team